Sign In  |  Register  |  About Daly City  |  Contact Us

Daly City, CA
September 01, 2020 1:20pm
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Daly City

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

Ρωσικό αμφίβιο αεροσκάφος Be-200ChS θα σβήνει φυσικές πυρκαγιές στην Ελλάδα

Το ρωσικό αεροσκάφος Be-200ChS προσγειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα. Θα λάβει μέρος στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών στο έδαφος της χώρας.

MOSCOW, RUSSIA, June 30, 2021 /EINPresswire.com/ -- Το ρωσικό αεροσκάφος Be-200ChS προσγειώθηκε σήμερα στην Ελλάδα. Θα λάβει μέρος στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών στο έδαφος της χώρας.

Η αντίστοιχη σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα, αρμόδιο για την διοργάνωση μέτρων καταπολέμησης των φυσικών πυρκαγιών, και της PJSC «Il» υπογράφηκε επίσημα στην Αθήνα.

Η σύμβαση προετοιμάστηκε με την υποστήριξη του Γραφείου Αντιπροσωπείας της State Corporation Rostec (Κρατικής Εταιρείας Rostec) στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ρωσικής αντιπροσωπείας, με επικεφαλής τον κ. ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΑΡΤΙΑΚΟΦ (Vladimir Artyakov), Πρώτο Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Κρατικής Εταιρείας Rostec, και τον κ. Νίκο Χαρδαλιά, Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην Ελλάδα, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους ήταν αφετηρία.

«Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν ολοένα μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια των ανθρώπων, ειδικά εάν η φυσική καταστροφή λαμβάνει χώρα σε δυσπρόσιτες περιοχές. Η αεροπορία έχει πολλές φορές επιδείξει υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα στην εξάλειψη των συνεπειών των δασικών πυρκαγιών. Η εκπόνηση καινούργιων μεθόδων πρόσληψης και απόρριψης νερού σε πηγές πυρκαγιάς σε ακραία υδρομετεωρολογικά φαινόμενα προβλέπεται κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Οι Έλληνες εταίροι συμμερίζονται την πεποίθησή μας στις δυνατότητες της Ρωσικής μηχανής και βασίζονται στην αποτελεσματική υποστήριξη στην καταπολέμηση της φωτιάς από τον αέρα», λέει ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΑΡΤΙΑΚΟΦ (Vladimir Artyakov), Πρώτος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Κρατικής Εταιρείας Rostec.

Η Ρωσία λαμβάνει τακτικά αιτήματα από ξένες χώρες για βοήθεια στην εξάλειψη των δασικών πυρκαγιών. Το 2020 εφαρμόστηκε για πρώτη φορά σύμβαση παροχής υπηρεσιών πυρόσβεσης με ξένο πελάτη. Το ρωσικό αμφίβιο αεροσκάφος Be-200ChS έλαβε θετικές αξιολογήσεις. Αυτό συνέβαλε στην προώθησή του στις ξένες αγορές, τόσο με τη μορφή παροχής υπηρεσιών όσο και με σκοπό τις άμεσες παραδόσεις.

Τα μοναδικά αμφίβια αεροσκάφη Be-200ChS παράγονται από την TANTK named after G.M. Beriev PJSC (μέρος της United Aircraft Corporation (UAC) PJSC της Κρατικής Εταιρείας Rostec). Τα αεροσκάφη έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους στην καταπολέμηση πυρκαγιών στο έδαφος της Ρωσίας.

Το Be-200ChS είναι το μοναδικό αεριωθούμενο αμφίβιο αεροσκάφος στον κόσμο. Αυτό δίνει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα στην ταχύτητα κατά την κατάσβεση των πυρκαγιών. Το Be-200ChS μπορεί να πάρει μέχρι και 12 τόνους νερού. Το αεροσκάφος έχει καλή απόδοση όσον αφορά τον αριθμό των απορρίψεων νερού ανά ώρα. Το αεροσκάφος είναι σε θέση να ρίξει έως και 270 τόνους νερού στο χώρο πυρκαγιάς για έναν ανεφοδιασμό.

TANTK named after G.M. Beriev PJSC είναι κορυφαίος ρώσος σχεδιαστής και κατασκευαστής των αμφιβίων αεροσκαφών. Από το 2016, η επιχείρηση στο Ταγκανρόγκ παράγει αεροσκάφη σειράς Be-200ChS προς το συμφέρον ρωσικών και ξένων πελατών. Το αμφίβιο αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων Be-200ChS έχει σχεδιαστεί για την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, την παροχή βοήθειας έκτακτης ανάγκης σε περιοχές καταστροφών έκτακτης ανάγκης, την έρευνα και τη διάσωση στο νερό, την υγειονομική και εμπορευματική μεταφορά, καθώς και την παρακολούθηση του περιβάλλοντος.

Η United Aircraft Corporation (UAC PJSC, μέρος της Κρατικής Εταιρείας Rostec) ιδρύθηκε το 2006 για την ενοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών της Ρωσίας. Οι επιχειρήσεις, οι οποίες ανήκουν στην εταιρεία, παράγουν αεροσκάφη τέτοιων εμπορικών σημάτων παγκοσμίου φήμης όπως «Su», «MiG», «Il», «Tu», «Yak», «Beriev», καθώς και καινούργια – «Superjet 100» και «MC-21». Οι επιχειρήσεις της UAC PJSC εκτελούν τον πλήρη κύκλο εργασιών από το σχεδιασμό έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και την ανακύκλωση του εξοπλισμού αεροσκαφών. Ο κ. ΓΙΟΥΡΙ ΜΠΟΡΙΣΟΒΙΤΣ ΣΛΙΟΥΣΑΡ (Yuriy Borisovich Slyusar), Αντιπρόεδρος της OOOR Soyuz Mashinostroitelei Rossii (SoyuzMash Rossii), είναι ο Γενικός Διευθυντής της United Aircraft Corporation (UAC) PJSC.

Η State Corporation Rostec (Κρατική Εταιρεία Rostec) είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες της Ρωσίας. Αυτή η εταιρεία συνενώνει περισσότερους από 800 επιστημονικούς και βιομηχανικούς οργανισμούς σε 60 περιοχές της χώρας. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας είναι κατασκευή αεροσκαφών, ραδιοηλεκτρονική, ιατρικές τεχνολογίες, καινοτόμα υλικά κλπ. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει γνωστά εμπορικά σήματα όπως AVTOVAZ, KAMAZ, United Aircraft Corporation (UAC) PJSC, Russian Helicopters JSC («Ρωσικά Ελικόπτερα»), United Engine Corporation (UEC) JSC, Uralvagonzavod, «Shvabe», Kalashnikov Concern και άλλα. Η Rostec συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση και των 12 εθνικών έργων. Η εταιρεία είναι βασικός προμηθευτής των τεχνολογιών «Έξυπνων Πόλεων» (Smart Cities). Η εταιρεία ασχολείται με την ψηφιοποίηση της δημόσιας διοίκησης, της βιομηχανίας, των κοινωνικών τομέων και αναπτύσσει σχέδια για την ανάπτυξη τεχνολογιών ασύρματης επικοινωνίας 5G, του βιομηχανικού Διαδικτύου των πραγμάτων, των μεγάλων δεδομένων και των συστημάτων blockchain. Η Rostec είναι συνεργάτης των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως, όπως Boeing, Airbus, Daimler, Pirelli, Renault και άλλοι. Τα προϊόντα της εταιρείας παραδίδονται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Σχεδόν το ένα τρίτο των εσόδων της εταιρείας παρέχεται από την εξαγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Υπηρεσία Τύπου της Κρατικής Εταιρείας
Rostec
site@rostec.ru

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Copyright © 2010-2020 DalyCity.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.